VardenAsk

MSB spilte mandag kveld 2-2 borte mot Romsås. Stillingen til pause var 0-0. Ullerns mål ble scoret av Ole Johan Aas og Hans-Petter Karstensen. 

På en knøttliten Bjøråsen kunstgress med et hjemmelag som kjemper for å holde seg i divisjonen var vi forberedt på tøff motstand. Etter hvert som kampen skred frem var det imidlertid vi som fikk et stadig større overtak, og at vi ikke går til pause med ledelse kan vi bare takke litt begrensede avslutninger for. Det skal sies at Romsås også fikk en gigamulighet i løpet av omgangen, men lagene gikk til pause med 0-0 og bortelaget som førende. 

2.omgang fortsatte litt som den første, og etter hvert ble det et tidsspørsmål før ballen satt i nettet bak Romsås-keeperen. Etter x antall bom ble det til slutt treff på corner i det 80.minutt. Ole Johan innledet en voldsomt actionfylt avslutning på kampen med å stange oss i ledelsen etter en innsvinger fra Oscar Immerstein. Vår respons på dette er å vinne ballen etter avspark, sende alle mann fremover, miste ballen og slippe inn 1-1. Urutinert. Romsås virker imidlertid sluttkjørt. Sjansene til å få 2-1 er flere. Det spørs om ikke en ny corner fra Oscar med påfølgende hodestøt fra Ole Johan var et godt stykke over streken, men dommer valgte ikke å markere for mål. Rett før slutt scoret vi det som burde vært vinnermålet. En lang ball fra Oscar legges ned av debutant Ask Ekra-Reistad. Han legger tilbake til Hans-Petter Karstensen som i sitt mini-comeback setter inn 2-1. På overtid får Romsås satt opp et av sine uttallige lange kast, og for første gang evner vi ikke å klarere. For dårlig markeringsspill gir 2-2, og et meget unødvendig poengtap i det som spillemessig var en god Ullernkamp. 

Takk for kampen til Romsås, dommere og oppmøtte tilskuere. Vi gratulerer samtidig 02-gutt Ask Ekra-Reistad med sin debut på seniornivå. MSB avslutter sesongen neste tirsdag hjemme mot Majorstuen. Før det skal MSA i aksjon lørdag 16:00 borte mot Drøbak Frogn.

Ullern stilte følgende lag:
Jesper Nesbakk Wold-William Haugen, Espen Lindøe, Ole Johan Aas, Oscar Immerstein-Anders Johansson, Stefan Bjerke Christensson-Teoman Kibar Andresen (Emil Varden etter 60min), Hans-Petter Karstensen, Andreas Økland-Oskar Ihlen (Ask Ekra-Reistad etter 70min)

 

Utskrift