Ullern 2 tapte tirsdag kveld 2-3 hjemme mot Holmlia. Ullerns mål ble scoret av Einar Lundefaret og Runar Mathiassen. Stillingen til pause var 2-0.

Ullern møtte tirsdag kveld avdelingsleder Holmlia til kamp. Ullern mønstret et sterkt mannskap mot et lag som nok hadde bitt veldig godt fra seg i divisjonen over. Ullern er det førende laget i hele 1.omgang, og på tross av x antall store sjanser til hjemmelaget, så var det bare Einar Lundefaret som fikk hull på byllen. Men for et hull... Skudd fra 20 meter så langt oppi krysset som det er mulig å få til. Det er også verdt å nevne at Håvard Thun satte ballen i mål etter 5 minutters spill etter nydelig Ullernspill, men dommerne valgte på meget merkelig vis aldri å vinke/blåse for at ballen var inne på tross av at den var minimum en halv meter over streken. En grov dommertabbe.

Ullern gjør 3 bytter i pausen, men starter også den 2.omgangen best. Runar Mathiassen blir spilt gjennom på høyresiden og smeller ballen tagbart inn bak Holmlia keeper. Så blir Ullern slik Ullern dessverre har fremstått i det siste. Selv om man har god kontroll på kampen så mister man ballen på tullete tidspunkter og opptrer for svakt på defensive dødballer. Noe som så ut til å bli en kontrollert seier endte i stedet i 2-3 tap, som selvsagt var meget skuffende da man styrte kampen veldig lenge. Vi har også våre sjanser både på 2-0, 2-1, 2-2 og 2-3, men var tydeligvis ferdigscoret for kvelden. Honnør til Holmlia for aldri å gi opp. 

Takk for kampen til Holmlia, dommere og oppmøtte tilskuere. Neste MSB-kamp er allerede kommende lørdag kl. 1500 borte mot Fortuna på Haraløkka kg. 

Vi gleder oss over at Sebastian Remme Berge endelig var tilbake på banen. Seb gjorde sine saker bra, og viste at han kommer til å bli en stor tilvekst til Ullern utover sesongen etter hvert som han kommer seg i gradvis bedre form. 

Bilder fra kampen ser du ved å trykke her

Ullern stilte følgende lag:
Jonas Brauti - Johannes Bretteville-Jensen, Børge Borgen, Stian Børven, Marius Koss (Ermir Haxhiraj etter 45min) - Jørgen Solvang Nilsen, Sebastian Remme Berge (Even Lundefaret etter 45min) - Einar Lundefaret, Saif Haydar, Håkon Hoseth - Håvard Thun (Runar Mathiassen etter 45min)

Utskrift