MaelandTromsdalen

Ullern MSB vant tirsdag kveld 3-1 over Norges IdrettsHøgskoles Idrettslag. Ullerns mål ble scoret av Øyvind Mæland x 2 og Einar Lundefaret.

Ullern styrte showet fra start av i det som absolutt var en godkjent 1.omgang av bortelaget. I løpet av omgangen fikk Øyvind Mæland satt inn to kasser, vi fikk brent en del muligheter - og heldigvis for NIHI scoret de på sin eneste sjanse rett før pause direkte på et frispark fra 18 meter. NIHI hadde faktisk en spiller som ble byttet inn ens ærend for å ta dette frisparket, og da skal han ha honnør for å levere på sitt eneste spark på ballen. 

Om Ullern spilte decent fotball i den 1.omgangen, så var tilfellet det motsatte på en forblåst høstkveld på Idrettshøgskolen. Men, NIHI var ikke noe bedre. I 2.omgangen ble det stort sett rot og rør og overganger alle veier. Dog var det Ullern som var farligst, og spesielt det siste kvarteret var det bare slurv og udyktighet som gjorde at Ullern ikke scoret mer enn det ene målet Einar Lundefaret satte inn rett før slutt. 

Alt i alt en godkjent 1.omgang og en 2.omgang et stykke under pari. Uansett kjekt med en seier igjen. Takk for kampen til NIHI, oppmøtte tilskuer (sterkt å stille i dag Kjell!), og dagens dommertrio. Neste MSB-kamp er allerede førstkommende fredag hjemme mot KFUM 2. Kampstart 18:30 på CCVest Arena. Vel møtt!

Ullern stilte følgende lag:
Lars Kvarekvål - Fredrik Kvifte, Fredrik Bringager (Svein Inge Børven etter 65min), Ole Johan Aas, Morten Amundrød Gudmundsen - Stian Børven, Fredrik Grevskott - Einar Lundefaret, Jounes Toth, Runar Mathiassen (Even Lundefaret etter 45min) - Øyvind Mæland. 

Dagens Ullerngutt: Fredrik Bull Bringager spilte en meget god kamp som midtstopper frem til han måtte av med skade. Alltid solid i oppspillene, og sto meget godt defensivt. Den eneste som klarte å beholde litt roen når det kokte litt i alt vi holdt på med i starten av 2.omgang, og det er godt å se at 18-åringene virkelig er myndige også i atferd og ikke bare på papiret. 

Dagens Ullernsupporter: Kjell Kvarekvål stilte opp og fulgte sønnen Lars og vennene hans mot 3 poeng. 15-årige Lars vant i kveld sin første seriekamp, og leverte en god prestasjon til tross for en solid lårhøne i 1.omgang. Han har fått for vane å stå solid nå Lars, så utviklingen her blir det spennende å følge fremover. 

Utskrift