Som fotballspiller er det alltid hensiktsmessig å se på verdens beste spillere i sin rolle. På denne måten kan man vurdere hva som kreves i den rollen både offensivt og defensivt, samtidig som man kan se hva man bør fokusere på i treningshverdagen.

Vi ønsker nå å hjelpe våre Morgenekstraspillere med dette. Vi kommer til å arrangere videomøter, der vi finner klipp fra verdens beste spillere i alle ”Ullernrollene”, fra keeperrollen til spissrollen. Her vil spillerne få svært gode eksempler på hvordan man kan fylle sin egen rolle og posisjon. Man vil få se hvordan verdens beste spillere løser spillet.

Vi legger opp til mye diskusjon og refleksjon rundt klippene, slik at vi maksimerer læringsutbyttet for hver enkelt. Vi satser på å arrangere minimum et møte per rolle. Vi starter bakerst, og fortsetter fremover:

1.     keeperrollen

2.     midtstopperrollen

3.     backrollen

4.     rollen som sentral midtbane

5.     kantrollen

6.     rollen som offensivt midtbane

7.     spissrollen

Alle som melder seg på Morgenekstra har mulighet til å delta på alle disse videomøtene. Møtene starter opp etter påske, så her er det bare å melde seg på!

Lurer du på hva Morgenekstra er, eller er interessert i å melde dere på? Få mer informasjon her: http://www.ullern.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1301&Itemid=2021

For påmelding til Morgenekstra, send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Utskrift