Det var aldri noen tvil om hvem som skulle bli månedens spiller i mai. Knut Masdal var overlegent best med sine 14 seiere på trening, 3 foran Blerim Redzepi og Anders Kvinen som delte 2.plassen. Prisen reflekterer også Masdals prestasjoner på banen så langt denne sesongen, stopperbautaen har nemlig vært bunnsolid så langt for Ullerns a-lag i 2014. Vi har like så godt tatt oss en prat med Knut:

Knut om å vinne...
Jeg er selvfølgelig henrykt over å få tittelen månedens spiller i konkurranse med så mange kvalitetsspillere som vi har i Ullern om dagen. Timingen var også ytterst perfekt da det forrige sumo-kortet akkutat har tatt kvelden!

Takketale...
Må takke alle lagkameratene som gjør det til en lek å dra på trening hver dag. En ekstra takk rettes til min privatsjåfør i Torshov Taxi, Henrik Mukaber Solberg, som gjør at jeg kan ha fokus på treninga og ikke på om kollektivtrafikken i byen nok en gang skal levere til strykkarakter. En liten påskjønnelse sendes også til Øyvind Lund som fikk en lei skade akkurat da han bare skulle cruise inn sin første "månedens spiller"- tittel i ullerdrakta. Du fortjener å låne sumokortet LITT de neste månedene!

Om Ullern MSA...
Jeg synes laget fremstår mer og mer solid. Noen småbitre poengtap har det blitt, men prestasjonene i kamp har jevnt over vært bra de siste ukene. Vi har enda ikke tapt en seriekamp, noe som er sterkt i en så jevn avdeling. Ekstra kred til de som har gått inn på laget i andres skadefravær og virkelig levert varene fra første sekund. Det viser styrken og bredden i årets ullernstall.

Om Ullern MSA bak fasaden...
Ikke noe stort å melde om av garderobesladder, ihvertfall ikke i offentlige uttalelser. Men etter Even's bryllup i helga regner jeg med en god del artige historier i dagene som kommer. Ifølge en slepen midtbanespiller fra nordagutu pleier nemlig ikke bryllupene i Telemark å gå rolig for seg.

Vi takker Knut for praten og gratulerer han med tittelen som månedens spiller i mai.

Utskrift