Ullern tok mandag en sterk 4-1 seier borte mot Lyn 2. Målene ble scoret av Mahmod Hejazi, Einar Lundefaret, Lars Martinsen og Aleksander Bjerke Christensson. Stillingen til pause var 3-1 til Ullern.

Bortelaget gikk ut i 100 når dommeren satte i gang kampen klokken 1300 2.pinsedag. 20 minutter senere var det scoret 4 mål, og stillingen var 3-1 til Ullern. Einar Lundefaret valgte etter det å takke for seg. Først hadde han servert Mac Hejazi til 1-0. Deretter fikset han selv 2-0 med en herlig avslutning. Stillestående fra 12 meter bare dunket han ballen ned til høyre fra Lynkeeper Sandsør. Didrik Sereba reduserte for hjemmelaget, men etter 20 minutter slo vi en ball i bakrom på Einar. Keeper Sandsør kom fint ut og klarerte. Det han ikke tenkte på, var at han klarerte rett på venstrebeinet til Lars Martinsen. Det beinet fikser et åpent mål fra 60 meter ganske greit. 3-1.

De neste 10 minuttene tilhører også Ullern, men så går vi inn i en periode fra det 35.-70.minutt som virkelig er styrt av hjemmelaget. Lyn har ballen veldig mye, og skaper i denne perioden 5 muligheter uten at Ullern klarer stort annet enn å forsvare seg. Imidlertid blir det ikke nettkjenning, og de siste 20 minuttene er Ullern igjen best. En god Ullernavslutning starter med at Blerim får en kjempesjanse, for så at en av Lyns spillere blir utvist 15 minutter før slutt. Etter dette er det bare et lag på banen, og vi får også 4-1 etter at Aleksander BC har raidet seg opp langs høyresiden og satt ballen i åpent mål etter å ha spilt vegg med Lyns keeper.

Fasit blir 4-1 i favør Oslo vest, og det er således en fortjent seier når Ullern er best i 55 av kampens 90 minutter. Vi tar med oss et fint resultat fra en tøff bortekamp mot et sterkt Lyn 2-lag. Så kan alltid ting bli bedre, men vi har en uke å øve på til neste kamp mot Røa. Den starter klokken 1900 på CC Vest Arena mandag 16.juni.

Ullern stilte med følgende lag:
Ole Rafoshei - Harald Aleksander Bjerke Christensson, Knut Masdal, Sindre Svadberg, Kristoffer Aspelund Berg - Lars Ulvik Martinsen (Anders Kvinen fra 75.), Blerim Redzepi - Runar Mathiassen (Martin Øren fra 87.), Martin Christiansen, Einar Lundefaret (Morten Gudmundsen fra 22.) - Mahmod Hejazi

Dagens Ullerngutt
Knut Masdal. I perioder i denne kampen fikk vi kjørt oss, men det er ikke forbudt å ha gode fotballspillere. Masdal bidro sterkt til at det ble med 1 Lyngoal denne mandagen med bunnsolid stopperspill.

Trykk her for å se bilder fra kampen

Utskrift