MSA slo mandag Drammens BK 7-2 på Ullernbanen. Etter at Drammen hjalp oss i gang, puttet i tur og orden Fredrik Håheim, Einar Lundefaret, Øyvind Mæland, Runar Mathiassen og Sindre "Svanuzaj" Svadberg - sistnevnte med to kasser.

Ullern tok umiddelbart tak i kampen fra start av, og viste seg å være to hakk bedre enn dagens motstander. Etter å ha skapt noen muligheter er det dags for målshow fra og med det 22.minutt. En corner fra Fredrik Håheim finner panneluggen til Einar Lundefaret - og ballen får hjelp av en Drammensspiller til å krysse mållinjen. Mål nummer kommer fra Håheim, etter fint forspill av Even Lundefaret. Rett før pause kommer også nr. 3 da Einar blir pent spilt gjennom i bakrom, bruker sin fysikk til å "biffe unna" motstanderen og setter ballen i kassa.

Vi gikk til pause på 3-0, og flere mål skulle det bli i 2.omgang. Drammens BK skulle også få være med på leken, og allerede etter et minutt av 2.omgang kommer det en lang ball i bakrom der vi blir isolert 1v1 - en duell vi taper, og Drammensspilleren er sikker alene med Erik. I det 59.minutt er det tid for straffespark etter en hands - og Øyvind Mæland er sikker fra krittmerket. Videre setter Runar ballen i mål etter en corner, før det er tid for Sindre Svadbergs to første MSA-mål. Sindre skulle ha et innholdsrikt innhopp da han også ble uforståelig utvist rett før slutt. Dommeren var den eneste som forsto hvordan dette kunne bli rødt kort, og forklarte seg med at vi andre måtte ha et mye bedre syn enn han - noe som gjorde hele saken komisk. Drammens BK skulle avslutte ballet med et trøstemål; og 7-2 ble sluttresultatet.

Ullern stilte med følgende lag:
Erik Haugen Aspaas - Runar Mathiassen, Henrik Solberg, Harald Aleksander Bjerke Christensson, Morten Gudmundsen - Lars Martinsen, Martin Christiansen - Øyvind Mæland, Fredrik Håheim, Even Lundefaret - Einar Lundefaret
Bytter:
Anders Kvinen for Lars Martinsen etter 62 min
Sindre Svadberg for Fredrik Håheim etter 62 min
Casper Pedersen for Runar Mathiassen etter 82 min

Dagens Ullerngutt
Runar Mathiassen, for anledningen høyreback, leverte en meget solid kamp. God og trygg defensivt, med mange flotte offensive bidrag. Når han i tillegg kronet det hele med en goal, ble han kåret av "gutta i bua" til Dagens Ullerngutt.

Vi takker Drammens BK, dommere og oppmøtte tilskuere for kampen - og ønsker de lykke til med avslutningen av årets sesongene.

Utskrift