Casper E. Pedersen har nylig signert for Ullern. Den unge kantspilleren født 1994 kommer fra Fredrikstad FK, og har nylig flyttet til Tigerstaden for å studere på Norges Idrettsøgskole. Her gir vi dere et lite intervju med Ullerns spellær.

Casper om fotballkarrieren til nå...
Jeg startet min karriere i Begby IL. Der spilte jeg helt frem til jeg begynte å spille for juniorlaget til Fredrikstad FK. Der var jeg i to og en halv sesong, før det nå er Ullern for alle penga.

Om seg selv som fotballspiller...
Jeg er en offensiv spiller, som liker meg best fremover på banen. Har spilt mye spiss, men spiller for tiden på kanten. Jeg er en spiller med et bra blikk for spillet og et fint driv med ballen.

Hvorfor og hvordan Ullern?Jeg kom i kontakt med Ole Johan, og hadde hørt mye fint om klubben og dermed endte jeg opp her i Ullern. So far so good!

Om Ullern så langt...
Ullern virker som en seriøs og god klubb, med en spillergruppe som både er flinke og hyggelige. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Om resten av sesongen...
Forventningene for høstsesongen må være å kjempe om opprykk helt til siste slutt. Også håper jeg selvfølgelig på å bidra med både mål og godt spill.

Vi takker Pedersen for praten. Casper har så langt vært på benken i 2 a-kamper, spilt 2 rekruttkamper og 1 juniorkamp. Vi gleder oss til å få se mer av den unge Fredrikstadgutten.

Utskrift