Rekruttene startet høstsesongen med 3 poeng, etter at Kurdistan ble beseiret 4-0 torsdag kveld. Kurdistan var et tydelig bedre lag nå, enn da vi møtte de i serierunde nr. 2 (12-1 seier til oss). Med entusiasme og trøkk hadde de Ullern i kne spesielt første halvdel av 1.omgang med flere gode muligheter. Etter hvert fikk vi hevet spillet vårt betraktelig, og spesielt Runar Mathiassen kan man pent si var nære å gi oss ledelsen i løpet av de første 45.

I pausen vanket det noen berettigede irrettesettelser fra Smith, all den tid laget ikke spilte i henhold til planen. Verre var det ikke enn at vi tok tak i dette, og de siste 45 viser Ullern seg fra en helt annen side. Fra start til slutt styres denne omgangen av oss, og Runar Mathiassen får åpnet målkontoen sin for året ved å sette to kasser. Etter hvert blir det mange bytter da det bare er 2 dager til MSA møter Jevnaker, og inn kommer neste generasjons Ullernspillere. I stedet for at Kurdistan tar over kampen, øker vi bare forspranget ved å sette inn ungt pågangsmot. Herman Herding setter to rene goalgettermål, og både Thorbjørn Rosvoll (noe nærmere enn tverrlegger-->strek-->stolpe-->tverrlegger-->strek-->ut kommer man ikke) og Bessijan Kastrati er ekstremt nære å sette sine første mål på seniornivå. Verdt å merke seg at også Fredrik Kvifte kom inn og i flere situasjoner viste oss definisjonen av silketouch.

Ullern avsluttet kampen med en snittalder på 19,5 år etter gode innhopp av unge, lovende Kastrati (98), Herding (96), Kvifte (96) og Rosvoll (98). Når en i tillegg har Michael Langballe (97) i mål gjennom samfulle 90 minutter ser man at det gror godt i ungdomsavdelingen vår. Det er viktig at disse guttene får stadig mer eksponering for seniorfotball på et godt nivå, og vi er glade for at dette pr. i dag ser ut til å kunne være 4.divisjon i 2014.

Ullern stilte med følgende mannskap:
Michael Langballe jr. - Joakim Almberg, Eirik Ervik, Ole Johan Aas, Daniel Gulstad - Lars Ulvik Martinsen, Mejid Babaei - Endre Theimann, Morten A. Gudmundsen, Fredrik Håheim - Runar Mathiassen
Inn kom: Vegard Kolstad, Thorbjørn Rosvoll, Bessijan Kastrati, Herman Herding, Fredrik Kvifte og Fredrik Hovi

Dagens Ullerngutt
Joakim Almberg startet kampen på back, men ble halvveis i 1.omgang flyttet opp sentralt på midtbanen. Herfra og ut styrte han spillet godt med både bein og kjeftament, og gjorde seg fortjent til prisen som Dagens Ullerngutt.

Vi takker Kurdistan, dommer og oppmøtte tilskuere for kampen - og ønsker de lykke til videre med sesongen 2013! Om Kurdistan opprettholder dette trøkket i spillet sitt, har jeg stor tro på at de beholder plassen i 5.divisjon.

MSB har nå 4 poeng ned til Haslum, som man møter neste torsdag klokken 2015 på bortebane. Med eventuell seier her har man dermed 7 poeng å gå på i forhold til opprykk. Dét blir en viktig, og garantert tøff, kamp!

Utskrift