ullern_fotball_logo_liten

Også sommeren 2019 avholder Ullern fotballskoler i uke 26, 32 og 33 - første, nest siste og siste skoleferieuke.

For uke 32: Se nærmere info under eget menypunkt "Ullernakademiets Fotballskoler 2019".

Uke 26: For alle gutter og jenter 2013-2007. Pris for hele uka er kroner 1500. I tillegg tilkommer et administrasjonsgebyr. Det er også mulig å melde seg på 3 dager for kroner 1000, eller 2 dager for kroner 750. Påmelding gjøres HER. Trykk "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil i True Groups, må dette opprettes først. Legg også gjerne barnet rett inn i riktig undergruppe. Her vil du kunne legge inn aktuelle kommentarer til trenerne. "Lise blir hentet 1200 for å gå til tannlegen", og du vil kunne se at ditt barn blir sjekket inn og ut hver dag.

Uke 33: For alle jenter 2013-2007 og gutter 2013-2009. Dersom du allerede er påmeldt første uke, blir prisen for andre uke kroner 1000. Ellers samme priser som uke 26. Det tilkommer også et administrasjonsgebyr. Påmelding gjøres HER. Trykk "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil i True Groups, må dette først opprettes. Legg også gjerne barnet rett inn i riktig undergruppe. Her vil du kunne legge inn aktuelle kommentarer til trenerne. "Lise blir hentet 1200 for å gå til tannlegen", og du vil kunne se at ditt barn blir sjekket inn og ut hver dag.

Ved endringer i ferieplaner, sykdom, e.l. vil du etter henvendelse få refundert påmeldingen.

Trikseshow:

Som i fjor, vil vi I uke 33 får vi besøk av verdensmester i fotballtriksing Anders Azun Solum. Han vil både vise frem shoet sitt, og gi barna hjelp til å øve inn noen kule triks. Her kan du se litt av triksene som ga han verdensmesterskapet i 2010: https://www.youtube.com/watch?v=XMzyzmCGUeI

Ansatte:

Hovedansvarlige for de ulike gruppene er:
- Daniel Garcia er ansvarlig for jentegruppene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 46464255
- Runar Mathiassen er ansvarlig for gutter 2012: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 93838601
- Magne Aarvik er ansvarlig for gutter 2011: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966
- Morten Gudmundsen er ansvarlig for gutter 2010 og 2008: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 92812430 sammen med Nicolas Gajardo Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 46258930
- Alexander Bendiksen er ansvarlig for gutter 2009: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 95992088
- Anders Johansson er ansvarlig for gutter 2007: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 90507691

De ansvarlige trenerne legger opp alt innholdet, følger opp sine trenere og aktivitet, og leder selv så mye aktivitet som mulig.

Klubbens øvrige ansatte trenere vil også være trenere på fotballskolen.

For generelle spørsmål, kontakt sportslig leder, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966)

Organisering og opplegg:

  • Fotballskolen varer fra kl. 09-15 hver dag, men vi tilbyr også barnepass fra 8-9 og 15-16 (forsåvidt også lenger enn 16 ved behov) (nærmere info under.) 
  • Gruppeinndeling etter alder og kjønn. Innad i gruppene vil mye av treningsaktiviteten differensieres og tilpasses spillernes ferdighetsnivåer, for å gi alle utbytte og glede av skolene.
  • Lunsj fra kl. 12-13. De yngste barna spiser samlet i gruppene sine klokken 11.50. Det er ikke lov å forlate området i lunsjen, og trenere vil ha oppsyn med frileken som foregår på banene.
  • I tillegg til "vanlig" ferdighetstrening og spillformer, benytter vi på fotballskolene egn 3v3-baner (slike: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802) med vegger på alle kanter. Gruppene bytter på bruken av banene.
  • Siste del av hver dag spilles det turneringsspill i fast inndelte lag, som løper gjennom hele uka. Etter lunsj på fredag avvikles finalene med hverandre som tilskuere. Det blir innmarsj, speaker og pokalløfting på vinnerlagene. Hver finale kan følges live på Ullern Fotballs facebookside.
  • I lunsjen fredag blir det grilling med hamburger eller pølse til alle barna.

Vi vil organisere egne jentegrupper. Hvis du er jente og likevel ønsker å trene med guttene, gi beskjed til Daniel i forkant.

Deltagerne må ha med egen matpakke samt drikkeflaske. Kiosken er åpen i lunsjen, der bl.a. frukt kan kjøpes. Skolen er åpen for både Ullernspillere og andre.

Barnepasset før og etter skolen finner sted i kiosken. Alle som ikke er hentet eller har gått hjem kl 15, tas med inn her. Og barna kan fritt komme/leveres fra kl 8 uten nærmere beskjed til oss i forkant. Dersom noen heller vil være utenfor på banen enn i kiosken, er det selvsagt i orden.

Så meld deg på for fotballmoro på Ullernbanen i sommer!

Vi minner om at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor. Ta derfor kontakt med sportslig ansvarlig, Magne Aarvik (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / 47265966), for rabatterte løsninger.

PS: Se også informasjon under "Ullernakademiets fotballskoler" for fotballskoler med svært høyt sportslig utviklingsfokus i uke 32 og 40.

Utskrift