2018 1M seriemester 800px

BLNO kvalikken starter allerede på fredag!

Ullerns herrer (1M) har vunnet seriemesterskap i 1. divisjon! Det er en brakt og vi gratulerer de nybakte seriemestre! Ullerns herrer sikret mesterskapet allerede ved nestsiste seriekamp i Kongsberg på lørdag da et hardt satsende hjemmelag sendte ikke mindre enn 5 BLNO spillere på banen! Det ble en fartsfylt og spennende kamp der Ullern greide å hente inn forspranget til Kongsberg, ifølge UllernBasket56ers var lagene a poeng 1 minutt før full tid. Ved 11 sekunder igjen fikk Ullern straffe og det ble Espen Stien som satt inn det avgjørende straffekastet! Ullern vant 75:76! 

BLNO kvalfifisering neste

Men det blir ingen tid til å hvile for Tom Barkvolls menn! Allerede førstkommende fredag spilles det første kampen i BLNO kvalifiseringen. Hele 5 lag møtes i helgen for å finne de 2 sportslig beste lag som får tilbud om BLNO spill til høsten.

De 5 lagene som deltar er:

  • Nidaros Jets (BLNO, nr 9)
  • Centrum Tigers (BLNO, nr 10)
  • Ullern (1M)
  • Nordberg (1M)
  • Griffen (Region Nord))

De 2 beste får tilbud om å bli med i BLNO, dette må bekreftes innen 30.04. av klubbene. Først idrett så administrasjon, slik vil basketballforbundet ha det. For Ullerns del gjenstår det noen organisatoriske og økonomiske avklaringer før laget meldes laget til BLNO. Sponsorer - liten og stor - og folk med basketballhjerte er hjertelig velkommen til å bidra økonomisk eller på annet vis ved et eventuell Comback i eliteserien !

Tom Barkvoll er treneren og mastermind bak suksessen. Som han kunne fortelle UllernBasket 56ers så "har vi virkelig fått uttelling for godt arbeid gjennom flere år. En god miks av "gamle" spillere og talentfulle 99-ere var resepten. Dessuten en velfungerende ass. coach. Ullern har vunnet 1M, og vi har derved fått muligheten til å kvalifisere oss for BLNO. Jeg er selvsagt begeistret, og vi har fått klarsignal til å melde oss på kvalifiseringen og - årsmøtet ga sin tilslutning til å utrede en mulig BLNO-deltagelse. Uansett utfall – det er noen spennende – og kanskje historiske uker vi går inn i" avslutter Barkvoll

 

Møtt opp i Apalløkkahallen og støtt laget vårt!

 

BLNO-kvalifiseringen for Ullern spilles slik:

Fredag 16. mars
kl. 1800 Centrum Tigers - Ullern

Lørdag 17. mars 
kl. 1300 Ullern - Griffen

Søndag 18. mars
kl. 1030 Nidaros Jets - Ullern
kl. 1700 Ullern - Nordberg

 

Bilde forside: Astrid Sund

 

Utskrift