2017 EK Ullernx3KL

Kan Ullern Elite kvinner sikre seg den 5. kongepokalen på rad? (foto: Arild Sandven)

 

Ullern er tippet som en av kandidatene for å vinne serien og kongepokalen også i sesong 2017/18. Norsk basket har skrevet flott artikkel om Ullerns damelag 

Denne helgen startet kvinneligaen 2017/18 med åpningshelgen i Rykkinnhallen. Ullerns damelag varte opp med en seier (over Høybråten) på lørdag og et surt 3poengs tap (50:53 mot medfavoritten Gimle) i dag. I tredje omgang økte Gimle forspranget med hele 12 poeng, opphentingen i fjerde omgang ble dessverre ikke belønnet. Se kampstatistikken.

Ullern har mistet flere erfarne spillere etter forrige sesong, men sentrale spillere som Mia Henriksen, Jeanine Flaaten og Tori Halvorsen (bildet) og fjorårets suksesstrener Gunnar Nesbø er fortsatt ombord. Det vil bli spennende å se hvordan laget greier å integrere en ny erfaren spiller som Ingrid Sørtveit og de unge Ullern spillere fra 99 / 00 /01 årgangene denne sesongen. En av de unge spillere er Lina Stranger Johannessen som i år vant U16 NM med klubbens J01lag og som har vært en sentral spiller for Norge i sommerens U16 EM i Makedonia. 

Første hjemmekamp i Ørakerhallen spilles lørdag 08.10.2017 kl 14:30 mot Ulriken. Vel møtt!

Utskrift