201703 EK Asker4utsnitt

  Møt søndag kl 15:30 Ørakerhallen - sesongens siste seriekamp fra 16:00, medaljeseremoni før kampstart!

 

Det har vært en del spenning knyttet til denne sesongen med tanke på at vi mistet flere viktige spillere fra fjorårets lag. Samtidig har vi fått inn andre spillere i troppen, både tidligere Ullern-spillere og nye tilskudd. Det er vi veldig glade for! I tillegg til utskiftninger i spillerstallen har vi også fått inn en ny trener i Gunnar Nesbø. Det har altså vært et ganske annet lag i år enn i fjor, og vi har gjort en del justeringer i hvordan vi spiller.

Så langt er vi veldig fornøyde med sesongen, spesielt i en serie der alle lagene har utviklet seg siden i fjor! Selv om det ser veldig solid ut med kun ett tap med en kamp igjen å spille, så har vi spilt flere veldig jevne kamper mot blant annet Ulriken og Gimle Pride. Vi er derfor veldig fornøyde med å kunne kalle oss seriemestere 2017!

 På søndag spiller vi sesongens siste seriekamp mot Ulriken på hjemmebane, med utdeling av seriegull før kampstart. Sluttspillet går av stabelen i Bergen 31. mars – 2. april. Der spilles det kvartfinaler på fredag, semifinaler på lørdag og bronsefinale og finale på søndagen. Da er det «vinn eller forsvinn», og antall seire og tap fra tidligere i sesongen har ingenting å si. Vinneren tar med seg Kongepokalen hjem. Vi gleder oss veldig til en spennende helg! 

 

Bilde tatt fra Marianne Stenerud

Utskrift