Hva er akademiet?

Ullernakademiet er et fotballtilbud for gutter og jenter i alderen 5-11 år til barn som ønsker å utvikle fotballferdighetene sine. Alle trenings- og kampaktivitet ledes av ansatte trenere i klubben. 

Ved 5-6-årstrinnet behøver ikke akademitreningen å være et supplement, mens på 7-11 kommer akademiet i tillegg til lagsaktiviteten. 

 

Jenter 6 år i 2018-19

Kontaktperson:
Daniel Garcia 
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Tlf: 46 46 42 55

For sommerhalvåret 2019 gjelder følgende praktiske informasjon: 
Disse treningene er et suplement til årskullets hovedtrening på tirsdager (se nærmere informasjon undr "lag" i menyen her). De finner sted torsdager kl 1700 til ca 1810 på Ullernbanen slavisk etter skoleruta. Vi har fast tilholdssted enden av kunstgressbanen som er skøyteis på vinteren - enden mot Lysehagan. Kl 1800 skal det ryddes og være samling i gruppa før man går. Å rekke trening kl 1700 kan noen dager være hektisk. Det er selvsagt best for alle å være på plass i god tid til øktstart, men vi har forståelse for, og tar godt i mot, de som kommer etter at vi har begynt økta.

Kostnad for perioden er 2500,-. I tillegg kommer et administrasjonsgebyr for medlemssystemet som benyttes. 
Etter avtale per e-post er man velkommen til å prøve ut treningen før man melder på.
Det er mulig å bli med underveis i perioden. Fra juni tilpasses kostnaden for å bli med.

I utgangspunktet blandes jentene inn med guttene, men er mange nok jenter med, danner vi en egen gruppe.

Påmelding
Påmelding og betaling foretar du ved å legge ditt barn inn her: https://www.truegroups.com/Group/GroupDetails?GroupId=497274&selectedTabId=0 og benytte betalingsoppdrag tilknyttet gruppa. Trykk på "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil må du først opprette dette, legge barn til i din familie og klikk på denne linken og "Bli medlem" på nytt. Vi har erfart tilfeller med betalingsproblemer fra mobil, svært sjelden fra PC/Mac.

Utskrift