1. april er datoen som markerer overgangen til ny sesong. Rundt denne tiden ønsker vi å starte opp med lagsøkter for jenter født 2013 så fort det lar seg gjøre. Denne aktiviteten finner sted på Ullernbanen (lille 7er banen mot Lysehagan, alternativt på CCVest Arena, ca på samme sted) tirsdager mellom kl 18.00 og 19.00. Øktene vil ledes av jentefotballansvarlig i klubben, Daniel Garcia. Frem til 1. november vil de også ha tilbud om å delta på mikroakademiet på torsdager mellom kl 17.00 og 18.00, også dette på nevnte arena(er). 

Det første halve året vil det ikke påløpe noen kostnader for å trene på lagsnivå, mens mikroøktene fører med seg en avgift for hver periode, i denne omgang april - oktober, pålydende 2500,-. Se forøvrig eget menypunkt om (mikro)akademiet. 

Dette er da for alle som går på skolene i nærområdet vårt, Lilleaker, Bjørnsletta, Lysejordet og Bestum. De som går på privatskoler velger selv hvilken klubb de ønsker å slutte seg til. 

Det er opprettet en Facebook-gruppe som i første omgang vil være informasjonskanalen, frem til man tar i bruk andre verktøy for dette. Her kan alle som er interesserte bli medlem. 

https://www.facebook.com/groups/346633015785445/

For mer info, kontakt Daniel på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 464 64 255. 

 

Utskrift