Hva er akademiet?

Ullernakademiet er et fotballtilbud for gutter og jenter i alderen 5-11 år til barn som ønsker å utvikle fotballferdighetene sine. Alle trenings- og kampaktivitet ledes av ansatte trenere i klubben.

Ved 5-6-årstrinnet behøver ikke akademitreningen å være et supplement, mens på 7-11 kommer akademiet i tillegg til lagsaktiviteten. 

På akademitreningene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillerne som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling. Spillerne deles hver trening i grupper for å gi alle riktig blanding av mestring og utfordringer. Treningsgruppene deles ikke etter kamerater, skoler, klasser, lag eller lignende.
 

Gutter 8 (G2011 i 2018-19)

Kontaktperson:
Anders Johansson
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
90507691

For sommerhalvåret april-oktober 2019 gjelder følgende praktiske informasjon:

Treninger
Treninger er tirsdag og torsdag kl 1445 til ca 1625 slavisk etter skoleruta. Kl 1615 skal det ryddes og være samling i gruppa før man går hjem.
Kostnad for perioden er kr 4500,-
Det er også mulig å melde seg på én av dagene til kr 2750,-
Forfall til treninger meldes per mail til kontaktperson.
Vi tilbyr følging fra skolene. Se nederst for mer informasjon. 

Keepertrening er fredager kl 1500 til ca 1610 med kostnad 1750,-.
Dersom du allerede er påmeldt begge de ordinære treningene, er dette tilbudet inkludert. 

Akademilaget
Dette vil være et kamptilbud som gir mulighet for deltagelse i Akademiligaen (se info lenger ned) og eventuelt andre kampaktiviter vi arrangerer i den aktuelle perioden.
Kostnad er kr 300,-
Det er ikke mulighet å melde seg på Akademilaget uten å delta på trening.
Forfall til kampaktiviteter ønskes så tidlig som mulig per mail til kontaktperson.

PS: Det er mulig å bli med på Akademilaget april-oktober, selv om man ikke blir med november-mars. Og motsatt.

Akademiligaen er et samarbeid mellom 7 klubber (Snarøya, Ready, Røa, Heming, Holmen, Bærums Verk-Hauger og Ullern) om å skape et nivådifferensiert kamptilbud for spillerne i de respektive klubbers akademitilbud.

På G8 arrangerer klubbene på omgang turneringsspill i 5erfotball. Alle klubbene deler inn spillergruppene sine etter ferdighetsnivåer, og melder så lagene sine på standardiserte nivåer, med det målet at alle kamper skal bli jevne for best mulig utvikling for hver spiller.. Hvert lag spiller minst 3 kamper a 25 minutter hver turnering. Kampene legges så kompakt som mulig med utgangspunkt i 35 min mellom hver av lagets kamper.

For perioden gjelder følgende datoer:
(07.04. hos BVH (inkludert i vinterperioden selv om den er i april). Tidsrom innenfor 1100-1500.
25. august hos Ready. Tidsrom innenfor 0900-1200
13. oktober hos Snarøya. 
Tidsrom innenfor 0900-1200

Vi har også avtalt kamper mot Heming 16. juni på Ullernbanen og 27. oktober på Hemingbanen. Vi spiller da samtidige kamper på flere nivåer over 2x25 minutter.

Vi arbeider med å få inn ytterligere et par slike kamper.

Påmelding
Påmelding og betaling foretar du ved å legge ditt barn inn her: https://www.truegroups.com/Group/GroupDetails?GroupId=496523&selectedTabId=0og benytte betalingsoppdrag for riktig periode som er tilknyttet gruppa. Trykk på "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil må du først opprette dette, legge barn til i din familie og klikk på denne linken og "Bli medlem" på nytt. Vi har erfart tilfeller med betalingsproblemer fra mobil, svært sjelden fra PC/Mac. NB: Betalingskravet på kr 1 er for å komme videre til flere betalingsalternativer som ligger som såkalte tilleggsprodukter. Det er med andre ord ett av disse som skal velges for å melde på.

Faebookgruppe
Vi har en facebookgruppe til akademigjengen her: 
https://www.facebook.com/groups/370041726758267/

 

Følging fra skolene
På tirsdager og torsdager tilbyr vi 1. og 2.klassingene følging fra Bestum-, Lilleaker-, Bjørnsletta- og Lysejordet Skole ved skoleslutt. Barna går ved skoleslutt rett til oss på møtested, og vi spiser matpakker ved ankomst på Ullernbanen. Tidene nedenfor skal være koordinert med 1. og 2.klassingenes undervisningsslutt. Gi beskjed ved eventuelle feil. 

Bestum:
Samlingssted: Ved porten til skolegården.
Tirsdag: Vi ankommer kl 1315 med avmarsj 1330
Torsdag: Vi ankommer kl 1355 med avmarsj 1405

Lilleaker:
Samlingssted: Ved porten til skolegården
Tirsdag og torsdag: Vi ankommer kl 1330 med avmarsj 1345

Bjørnsletta:
Samlingssted: Utenfor inngangen ved utkryss
Tirsdag og torsdag: Vi ankommer kl 1330 med avmarsj 1345

Lysejordet:
Samlingssted: Ved lekeplassen helt nederst på skolen
Tirsdag og torsdag: Vi ankommer kl 1315 med avmarsj 1330


Foresatte må selv ha dialog med skolen om barnet skal være med eller ikke. Vi kan ikke ta ansvar for å lete etter barn som ikke er ved samlingsstedet, selv om vi ikke har fått beskjed om at de ikke kan være med den dagen.

 

 

Utskrift