Hva er akademiet?

Ullernakademiet er et fotballtilbud for gutter i alderen 5-10 år og jenter i alderen 5-12 år som ønsker å utvikle fotballferdighetene sine. Alle trenings- og kampaktivitet ledes av ansatte trenere i klubben.

Ved 5-6-årstrinnet behøver ikke akademitreningen å være et supplement, mens på 7-10/12 kommer akademiet i tillegg til lagsaktiviteten. 

På akademitreningene står ferdighetsutvikling i sentrum. Det forventes at spillerne som deltar, har dette fokuset, og det legges til rette for å gi hver enkelt deltager best mulig utvikling. Spillerne deles hver trening i grupper for å gi alle riktig blanding av mestring og utfordringer. Treningsgruppene deles ikke etter kamerater, skoler, klasser, lag eller lignende.

Gutter 10 (G2009 i 2018-19)

Kontaktperson:
Alexander Bendiksen 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 95992088

For sommerhalvåret april-oktober 2019 gjelder følgende praktiske informasjon:

Treninger
Treninger er mandag og onsdag kl 1500 til ca kl 1640 slavisk etter skoleruta. Kl 1630 skal det ryddes og være samling i gruppa før man går
Kostnad for perioden er kr 4500,-.
Keepertrening er fredager kl 1500 til ca 1610 med kostnad kr 1750,- Dersom du allerede er påmeldt de ordinære treningene eller Akademilaget, er dette tilbudet inkludert.
Forfall til treninger meldes per mail til kontaktperson.

Akademilaget
Dette gir mulighet for deltagelse i Akademiligaen (se info lenger ned) og eventuelt andre kampaktiviter vi arrangerer i den aktuelle perioden. De som melder seg på dette tilbudet har også muligheten til trening fredager 1500-1640 i tillegg til de ordniære treningene mandag og onsdag.
Total kostnad er kr 5000,-
Forfall til kampaktiviteter ønskes så tidlig som mulig per mail til kontaktperson

Akademiligaen er et samarbeid mellom 7 klubber (Snarøya, Ready, Røa, Heming, Holmen, Bærums Verk-Hauger og Ullern) om å skape et nivådifferensiert kamptilbud for spillerne i de respektive klubbers akademitilbud.

På G10 arrangerer klubbene på omgang turneringsspill i 7erfotball med offside. Alle klubbene deler inn spillergruppene sine etter ferdighetsnivåer, og melder så lagene sine på standardiserte nivåer, med det målet at alle kamper skal bli jevne for best mulig utvikling for hver spiller. Hvert lag spiller minst 3 kamper a 25 minutter hver turnering. Kampene legges så kompakt som mulig med utgangspunkt i 35 min mellom hver av lagets kamper. Avviklingen vil hver runde være i tidsrom innenfor kl 0900-1300.

For sommerhalvåret 2019 gjelder følgende datoer:
(06. april hos BVH - inkludert i vinterperioden selv om den er i april)
24. august hos Ready
12. oktober hos Snarøya

Vi har også avtalt kamper på 2-3 nivåer hjemme og borte mot Heming og Ready 2x25 min (de andre Akademiligaklubbene ble ikke med på enkeltstående kamper i sommerhalvåret). Nøyaktige tider avklares nærmere, men datoer for disse er:
24. april - Ready hjemme
16. juni - Heming hjemme
22. september - Ready borte
27. oktober - Heming borte

Vi jobber med å få inn et par kamper til mot klubber vi vanligvis ikke møter

Påmelding
Påmelding og betaling foretar du ved å legge ditt barn inn her: https://www.truegroups.com/Group/GroupDetails?GroupId=454600&selectedTabId=0 og benytte betalingsoppdrag for riktig periode som er tilknyttet gruppa. Trykk på "Bli medlem" og legg inn barnet. Dersom du ikke har en profil må du først opprette dette, legge barn til i din familie og klikk på denne linken og "Bli medlem" på nytt. Vi har erfart tilfeller med betalingsproblemer fra mobil, svært sjelden fra PC/Mac. NB: Betalingskravet på kr 1 er for å komme videre til flere betalingsalternativer som ligger som såkalte tilleggsprodukter. Det er med andre ord ett av disse som skal velges for å melde på.

Faebookgruppe
Vi har en facebookgruppe til akademigjengen her: https://www.facebook.com/groups/273197459858319/

Utskrift