Det har vært en del spenning knyttet til denne sesongen med tanke på at vi mistet flere viktige spillere fra fjorårets lag. Samtidig har vi fått inn andre spillere i troppen, både tidligere Ullern-spillere og nye tilskudd. Det er vi veldig glade for! I tillegg til utskiftninger i spillerstallen har vi også fått inn en ny trener i Gunnar Nesbø. Det har altså vært et ganske annet lag i år enn i fjor, og vi har gjort en del justeringer i hvordan vi spiller.

Så langt er vi veldig fornøyde med sesongen, spesielt i en serie der alle lagene har utviklet seg siden i fjor! Selv om det ser veldig solid ut med kun ett tap med en kamp igjen å spille, så har vi spilt flere veldig jevne kamper mot blant annet Ulriken og Gimle Pride. Vi er derfor veldig fornøyde med å kunne kalle oss seriemestere 2017!

 På søndag spiller vi sesongens siste seriekamp mot Ulriken på hjemmebane, med utdeling av seriegull før kampstart. Sluttspillet går av stabelen i Bergen 31. mars – 2. april. Der spilles det kvartfinaler på fredag, semifinaler på lørdag og bronsefinale og finale på søndagen. Da er det «vinn eller forsvinn», og antall seire og tap fra tidligere i sesongen har ingenting å si. Vinneren tar med seg Kongepokalen hjem. Vi gleder oss veldig til en spennende helg! 

 

Bilde tatt fra Marianne Stenerud