MSB: Tre strake for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 23. Sep 2021

Etter en tung start på sesongen i 4.divisjon har Ullern 2 også virkelig begynt å få sving på sakene.
Gårsdagens motstander Nesodden stod med 12 poeng på de første 7 kampene og kjempet for å holde kontakt med teten, mens Ullern 2 med seier ville kunne klatre ut av nedrykksstriden.

Kampfakta:
Nesodden – Ullern 2: 0-1
Mål: Tveter Andresen 55.min (Dieserud).
Gule kort: Foss Andersen, Foss Evensen, Joakim Fjørtoft Lien.
Rødt kort: Teodor Arnt Stensrud
Tilskuere: ca 50

Tett oppgjør på Berger gresset

På grunn av G19 sin viktige kamp mot Grorud dagen før denne kampen så mønstret Ullern 2 et litt annerledes lag enn vanlig. Inn var for eksempel Runar Mathiassen kommet, pluss tidligere A-lagsspiller Hallvard Håskjold på midten.

Ullern har mye ball og kommer til en del innlegg situasjoner uten at de klarer å skape de helt store sjansene. Nesodden viser seg farlig på kontringer ve et par anledninger med ganske raske spillere på topp, men heller ikke de kommer til de aller største sjansene i denne første omgangen.

Tveter Andresen på scoringslisten igjen
Ullern starter andre omgangen godt og spiller seg til et par halv farlige muligheter på innlegg fra venstresiden. Men etter 55.minutter spilt så har Johannes Dieserud sett seg lei og bestemmer fra sin høyreback posisjon å drible halve befolkningen på Nesodden før han får ballen videre til Espen Tveter Andresen som enkelt kan plassere inn 1-0 til Ullern. Et nydelig soloraid av Dieserud og Andresen kan takke pent for scoring i sin fjerde kamp på rad og nummer 8 for sesongen.

Etter scoringen tar Nesodden mer og mer over, og de siste 25 minuttene er det stort sett spill på Ullern sin banehalvdel. Men de forsvarer seg heroisk, og med litt hjelp av en stang og en meget god Jesper Wold, så klarer Ullern å ro i land sin tredje strake seier i 4.divisjon. Nesodden får også en mann utvist på overtid når det koker over for Teodor Stensrud i en duell med MSB-debutant Emil Schjesvold (f.06) og direkte rødt.

I et intervju med Trener Anders Romsøy Johansson så trekker han frem evnen til å lede kamper og holde helt inn, kontra tidligere hvor man har gitt fra seg ledelsen på slutten av kampene.

Poengbørsen

3.poeng: Hallvard Håskjold

Tilbake i Ullern drakta for anledningen og viser sin kvalitet, selv med manglende kamptrening. Styrer midtbanen godt fra sin dype rolle og gjør en veldig viktig jobb defensivt.

2.poeng: Johannes Dieserud

Formen nærmer seg med stormskritt etter en god stund ute med skade. Byr på et fantastisk soloraid i forkant av scoringen.

1.poeng: Jesper Nesbakk Wold

Viser at han vokser og vokser som keeper. Trygg og god med ballen i beina og gjør noen viktige redninger. Solid kamp av Wold!