MSA: Maktdemonstrasjon av Ullern!

Postet av Ullern Fotball den 19. Sep 2021

Det var duket for toppoppgjør på CC Vest Arena når Ullern på tabelltopp møtte Rana FK som lå som nummer 3 foran denne runden.
Ismar Dizdar var tilbake igjen i startoppstillingen etter karantene, og han skulle virkelig sette sitt preg på denne matchen.

Foss Evensen 65.min (Følstad), Lindøe 76.min (Austnes), Sankoh 76.min (Kristiansen), Sunde 76.min (Aslaksrud), Foss Andersen 86.min (Hanche-Olsen).

Kampfakta:
Ullern – Rana FK: 5-0
Mål: Aslaksrud 12.min (Martinussen), Austnes 20.min (Aslaksrud), Dizdar 45.min, Øverby 47.min (Følstad), Aslaksrud 57.min (Øverby).

Gule kort: Hauknes, Bakksjø

Tilskuere: 120

Årets mål på CC Vest Arena
De første 10 minuttene av kampen ga tegn til at dette skulle bli en jevn affære, Rana viste at de var gode med ball og var farlig frempå ved et par anledninger. Men når Jens Bonde Aslaksrud styrer inn 1-0 etter en avslutning av Thomas Martinussen, så tar Ullern over fullstendig.
Den samme Aslaksrud er på farten igjen etter 20 minutter og slår et innlegg langs bakken på bakerste hvor Lars Austnes enkelt kan sette inn 2-0 til Ullern, hans første scoring for sesongen.

Men, kampens store høydepunkt kom like før dommeren blåste i fløyta for pause.
Ismar Dizdar vinner en duell på midten, tar med seg ballen og klinker til på halvspretten fra 35 meter og ballen går i en perfekt bue over keeper og i mål! En helt vanvittig scoring av Dizdar!

Total dominans også etter pause

Andre omgangen er bare et par minutter gammel når Håkon Øverby blir satt fint opp av Lars Følstad. Øverby drar seg fri og setter inn 4-0 og den endelig spikeren i kista er satt. Målscorer Øverby hadde igjen en meget god kamp for Ullern og 10 minutter etter sin egen scoring legger han inn til Aslaksrud som får stå helt alene og heade inn 5-0 for hjemmelaget. Ullern fortsetter å dominere kampen og kunne scoret både 2 og 3 mål til i andre omgangen, men er nok uansett meget fornøyd med det som var en real maktdemonstrasjon av serielederen.

Poengbørsen

3.poeng: Jens Bonde Aslaksrud
Har virkelig begynt å finne scoringsformen i Ullern drakta og noterer seg for to nye nettkjenninger. Er en konstant trussel å kunne hatt både ett og to mål til. Løper og løper og leverer kvalitet i alle involveringer. Meget flott assist også på scoring nummer 2.

2.poeng: Ismar Dizdar
Setter ikke en fot feil i denne kampen og leverer jo en drømmescoring som fikk både barn og voksne opp av stolene på tribunen. Blir sjelden utfordret noe særlig defensivt, men til gjengjeld viser han at han har en strøken pasningsfot som serverer flere farlige pasninger i bakrom.

1.poeng: Håkon Øverby
Full trykk i samtlige 90.minutter og passerte mila med god margin. God i presspillet og leverer i tillegg noen virkelig fine detaljer.
Scoring og assist gjør dette til nok en kanonkamp av Hamar gutten.